Vakantiegeld, zet het opzij voor deze motoren

Veel werkgevers betalen in mei of juni het vakantiegeld uit. Je kunt er natuurlijk van op vakantie gaan, maar je kunt ook iets veel leukers doen: een motor kopen! Wij hebben een paar leuke motoren voor je op een rijtje gezet die je met behulp van het vakantiegeld zou kunnen kopen.

 

De meeste mensen gebruiken het vakantiegeld daadwerkelijk voor een vakantie. Wij kunnen ons voorstellen dat je ook wel eens iets voor jezelf wilt. Daarom hebben wij vijf motoren uitgezocht die je zou kunnen kopen. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je wilt, maar je kunt met een kleiner budget ook al heel mooie motoren kopen. Het vakantiegeld helpt je al een mooi eindje op weg.


Ducati Monster

Een Ducuati staat bij veel mensen op het verlanglijstje. Voor een nieuwe Ducati moet je waarschijnlijk wel een paar jaar je vakantiegeld opsparen. Gelukkig is er ook veel keus op de tweedehands markt. Je kunt zelf op de particuliere markt kijken, maar ook veel dealers bieden goed onderhouden gebruikte motoren aan. Het voordeel bij dealers is dat je vaak nog garantie hebt op de motor. Een Ducati Monster kun je al vanaf zo’n € 3.000,- vinden.


Kawasaki Z750

Wie een sportieve en vlotte motor zoekt heeft aan een Kawasaki Z750 een leuke machine. Deze dynamische motor mag dan af en toe wat achterblijven bij zijn concurrenten, je moet wel enigszins ervaring hebben om deze motor te kunnen beheersen. Een Kawasaki Z750 vind je vanaf zo’n € 5.000,- bij de dealer. Dan heb je meteen een paar maanden garantie én als je niks inruilt kun je vaak nog een leuke korting krijgen.


BMW F650 GS

Zoek je als beginnend motorrijder een leuke motor? De BMW F650 GS rijdt heel soepel en reageert voorspelbaar op het gas. Die goeie eigenschap merk je ook in de bochten, waar je moeiteloos doorheen rijdt. Je vakantiegeld is met deze motor goed besteed. Een gebruikte BMW F650 GS vind je namelijk vanaf zo’n €2.000,-.


Honda Hornet 600

Zoek je een soepelrijdende betrouwbare motor? Dan is de Honda Hornet 600 een goeie keus. Deze viercilinder vloeit makkelijk door de bochten en is daarom ook heel geschikt voor het rijden van mooie motorroutes. Vanaf ongeveer €2.500,- vind je deze motor bij de dealer, met garantie.


Suzuki V-Strom 650

De Suzuki V-Strom 650 is een sportieve en stoere motor. Ondanks het brede stuur en de grote tank kom je op de Suzuki V-Strom 650 ook met kortere benen gemakkelijk bij de grond. Omdat dit zo’n soepele motor is wordt deze ook veel gebruikt bij woon-werkverkeer. Vanaf zo’n €3.500,- kun je deze motor kopen.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands