Bekende motoren, maar dan in een ander kleurtje

motoren kleurenSommige modellen hebben zo’n specifieke kleur dat het lastig is ze in een ander jasje voor te stellen. Heb je altijd al willen weten hoe een Kawasaki Ninja er in een andere kleur uit zou zien? Of hoe een ander kleurpalet de Honda CBR1000RR zou staan? We hebben een paar modellen (tijdelijk) een nieuw kleurtje gegeven. Welke is jouw favoriet? De kleur van een motor kan bijdragen aan de waarde, al pakt dat niet altijd goed uit. Een roze Harley-Davidson - oke, we noemen ook wel een uiterste -, kan niet iedereen waarderen.  Maar wat gebeurt er als we een paar bekende motoren een ander uiterlijk geven? Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl waagde zich er aan.

Kawasaki Ninja

Een Kawasaki Ninja zien we vooral in het zwart of groen. Er is een enkele uitzondering, maar heel opvallende kleuren zie je niet. Wat nu als we de Ninja in het blauw omtoveren? Dan krijg je een motor als onderstaande foto. Zou jij er mee wegrijden? Kawasaki

Yamaha YZR M1

‘Never change a winning team’ wordt wel gezegd. Dat is nu precies wat wij hebben gedaan,wat kleuren betreft dan. We hopen niet dat het ongeluk brengt, maar zeg nu zelf, een oranje Yamaha M1 ziet er toch niet zo mooi uit. Wat ons betreft kunnen ze het beter bij de originele kleuren houden. Yamaha M1

Honda CBR1000RR

De Honda CBR1000RR kenmerkt zich door de opvallende kleurcombinatie. Als je een oranje-wit-rode motor ziet rijden kan dat er maar één zijn. Zie hier deze bekende Repsol, maar dan in het groen. Wij vinden hem gaaf!   

Honda Repsol

Harley-Davidson

Geloof het of niet, roze Harley-Davidsons bestaan. Die zijn alleen wel heel overdreven roze, dus wij deden het net even anders. We moesten het even navragen, maar de kleur van onze gepimpte Harley is fuchsia. Zeg nu eerlijk, dit kan best toch? Harley De kleur van een motor is heel bepalend, dat blijkt wel weer. Welke motor zou jij wel eens in een andere kleur willen zien?

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands