MOTORbeurs Utrecht volgende agendapunt ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

ik wil van mijn motorfiets afIn België hebben onze collega’s het motorseizoen al afgetrapt met de deelname aan de Auto/Motosalon in Brussel. Die is op dit moment in volle gang. In Nederland start het motorseizoen iets later, met de MOTORbeurs Utrecht. De voorbereidingen voor de beurs is al in volle gang en ook ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is de komende editie weer van de partij. Veel motoren, nieuwe gadgets en leuke acties. Dat kun je over een paar weken verwachten op de MOTORbeurs in Utrecht. Deelname aan de MOTORbeurs Utrecht is voor ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl na een succesvol jaar een mooie start van het nieuwe motorseizoen.

2015 in het kort

In 2015 is wederom gebleken dat de formule van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl werkt. Steeds meer consumenten vinden de weg naar de online verkoop site waar ze vlot, veilig en vertrouwd hun motor kunnen verkopen. Een verrassende uitkomst was dat afgelopen jaar ruim 20 procent meer vrouwen hun motor via de site hebben verkocht. Net als het voorgaande jaar was ook in 2015 Honda het meest verkochte merk via ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Dé plek om de doelgroep te bereiken is de MOTORbeurs en daar pakken we dit jaar groots uit.  

MOTORbeurs Utrecht 2016

motorbeursVan donderdag 18 februari tot en met zondag 21 februari kun je ons opzoeken tijdens de MOTORbeurs. Uiteraard staan wij met een enthousiast team van medewerkers klaar om bezoekers te voorzien van informatie en is het mogelijk om ter plekke een motorfiets aan te melden. Daarnaast kunnen bezoekers tijdens deze editie kans maken op mooie prijzen. Houd ons in de gaten voor meer informatie en kom tijdens de beurs langs op stand B006 in hal 11.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands