Win een GoPro Hero bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

motorselfie actieMet je selfie een GoPro actioncam winnen? Dat kan de komende weken bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Wat moet je daarvoor doen? Heel eenvoudig: volg ons op Twitter en deel je mooiste motorselfie met ons! Als motorliefhebber heb je ongetwijfeld wel eens een foto gemaakt van jou en je motor. Niet? Wij geven je een goede reden om dat alsnog te doen. In samenwerking met Motorroutes.net geven we een GoPro Hero weg aan degene die de meest originele motorselfie maakt.

#motorselfie

Selfies zijn de afgelopen jaren zo in populariteit gestegen dat de term in 2013 zelfs uitgeroepen werd tot woord van het jaar. Het maken van een selfie is relatief eenvoudig dankzij de frontcams van smartphones, maar het maken van een originele foto van jezelf is toch nog een hele kunst. Wij dagen je uit mee te doen aan onze actie: maak een originele selfie van jou en je motor en deel ‘m met ons.

Zo doe je mee!

Iedereen met een Twitteraccount kan meedoen. De motorselfie wedstrijd begint komende maandag, op 14 september. Het is heel eenvoudig:
  • Maak een motorselfie;
  • Volg @motorverkopen op Twitter;
  • Plaats een foto op Twitter met de hashtag #motorselfie en mention @motorverkopen en @MotorroutesNet in je bericht.
De winnaar krijgt naast de GoPro Hero ook een geheugenkaartje en een selfiestick. Op die manier kun je tijdens het motorrijden de mooiste beelden maken. Een tip om je winkans te vergroten: je kunt zo vaak meedoen als je zelf wilt. Kijk op Twitter voor inspiratie en deel direct jouw #motorselfie.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands