KNMV Motordag: 2e editie op 2 mei 2015

motoren verkopenKomend weekend kun je als KNMV-lid met je motor naar Lelystad komen. Daar wordt namelijk op 2 mei de landelijke KNMV Motordag georganiseerd. Het evenement wordt voor de tweede keer gehouden en dit jaar is ook ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl zichtbaar aanwezig. Weer of geen weer, op het oefencircuit van de politieacademie wordt een heel programma voorbereid voor de ultieme motorbeleving voor KNMV-leden. Natuurlijk zijn alle leden welkom, maar ook mensen die geen lid zijn kunnen zich voor deze dag aanmelden. Van 10:00 tot 17:00 kan er mee worden gedaan aan de verschillende activiteiten.

Programma KNMV Motordag

KNMV MotordagDe hele dag vinden er verdeeld over het evenemententerrein activiteiten plaats. De activiteiten zijn onder verdeeld in drie onderdelen. Er zijn doe-activiteiten, kijk-activiteiten en je kunt ook naar de motormarkt.
    • Doe-activiteiten
Onder de doe- activiteiten op de KNMV Motordag wordt alles verstaan waar bezoekers zelf met hun motor aan kunnen deelnemen. Er zijn verschillende workshops, er kunnen proefritten worden gemaakt en je kunt er achter komen hoeveel decibel aan geluid jouw tweewieler produceert. Het is bij de doe-activiteiten wel aangeraden om zelf de motor en motorkleding mee te nemen.
    • Kijk-activiteiten
De demonstratie van Henny Kroeze en zijn team was vorig jaar zo’n groot succes, dat de KNMV het voor dit jaar ook weer heeft ingepland. In de Steile Wand laat Kroeze op zijn antieke Indian motor al zijn kunsten zien. Heb je bij het kijken naar de Indian nog niet genoeg van klassieke motoren? Dan kun je ook naar de tentoonstelling waarbij verschillende eigenaren hun motor van minimaal 25 jaar oud laten zien en technische informatie verstrekken.
    • Motormarkt
Naast de activiteiten kun je ook langs verschillende standjes gaan om te kijken of je jouw uitrusting nog kunt uitbreiden. De meeste standhouders hebben interessante aanbiedingen waar alleen bezoekers van de KNMV Motordag van profiteren. Op de site van de KNMV kun je het hele programma van de Motordag bekijken.

Ook ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl aanwezig

KNMV partnerSinds maart van dit jaar is ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl Platinum Business Partner van de KNMV. Daarmee groeit het netwerk van motor inkopers en zo kunnen motorverkopers via deze site steeds sneller hun tweedehands motor verkopen. Ook ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is aanwezig op de KNMV Motordag. Oprichter en eigenaar van de site Kerim Gilbers zegt hierover het volgende: “Natuurlijk zijn wij ook op deze dag aanwezig. De KNMV doet voor de motorrijder veel achter de schermen en ondersteunt verschillende organisaties en verenigingen. Dat de KNMV naast de ‘serieuze’ werkzaamheden, zoals het organiseren van toertochten en het verzorgen van beroepsopleidingen voor rijinstructeurs, één keer per jaar zelf een motordag organiseert juichen we alleen maar toe.” Met de aanwezigheid is ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl niet van plan om motorrijders over te halen om te stoppen. De site is er juist voor de mensen die toe zijn aan een nieuwe motor en op een makkelijke en veilige manier hun oude willen verkopen. Bezoekers die meer informatie over de dienstverlening willen kunnen tijdens de Motordag bij het verkoopteam terecht.

Voorgaande editie

Het zonnetje scheen, de activiteiten waren goed georganiseerd en het publiek was tevreden. Ruim 2000 bezoekers passeerden vorig jaar de toegangspoorten van de KNMV Motordag. Bij sommige activiteiten ontstond een wachtrij, maar ondanks dat was de sfeer gemoedelijk. Het cijfer dat de bezoekers de KNMV Motordag 2014 gemiddeld gaven was afgerond een 8.

Verwachting 2015

De verwachtingen voor de komende KNMV Motordag zijn positief. Omdat vorig jaar een groot succes was zijn de activiteiten uitgebreid en ze vinden doorlopend plaats. Het moet vooral een ontspannen dag worden waar motorrijders en liefhebbers hun passie kunnen delen en misschien ook nog iets van elkaar kunnen opsteken. Het is wel even afhankelijk van het weer hoe groot de opkomst dit jaar wordt.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands