KNMV Motordag groot succes

ikwilvanmijnmotorfietsaf.nlAfgelopen zaterdag werd de KNMV Motordag voor de tweede keer georganiseerd. Er kwamen iets meer dan 3000 bezoekers naar het evenemententerrein in Lelystad. Dat was een lichte stijging ten opzichte van vorig jaar. De organisatie van de KNMV kijkt terug op een geslaagde dag. Niet alleen de KNMV mag tevreden zijn over deze tweede editie. Ook ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is positief over deze dag. Dit jaar stond de dienstverlening, waarbij mensen gratis en snel hun motor kunnen verkopen, voor het eerst op de KNMV Motordag.

KNMV Motordag en ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

KNMV Motordag locatieDit jaar is ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl officieel partner geworden van de KNMV. Met dat partnerschap kreeg ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl ook de kans om tijdens de KNMV Motordag op de Motormarkt te staan. Eigenaar en oprichter van de dienstverlening Kerim Gilbers zegt over deze dag het volgende: “We hebben met veel bezoekers gepraat en we konden de dienstverlening van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl goed toelichten. Uiteraard hebben we zelf ook een leuke dag gehad. Er zijn mooie activiteiten, workshops en demonstraties georganiseerd, daar komen de bezoekers tenslotte voor.”

Activiteiten

Niet alleen het mooie weer heeft er aan bijgedragen dat er meer bezoekers op de KNMV Motordag af kwamen dan vorig jaar. De shows van Henny Kroeze en zijn dochter Kim trokken ook veel bezoekers. Bekijk hieronder hoe het er in ‘The Wall of Death’ aan toe ging. Daarnaast konden bezoekers een proefrit maken op een BMW, was het mogelijk om een trial te rijden en konden de motorliefhebbers offroad gaan. Al vroeg op de dag waren alle eerste rijlessen voor de hele dag volgepland en eigenaren die een gratis keuring van Keurmeester Erik van Lent wilden konden achteraan sluiten. Gelukkig was wachten met dit weer voor de bezoekers geen probleem.

KNMV Motordag 2016

Volgend jaar wordt het evenement wederom georganiseerd. Ook ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is op de KNMV Motordag 2016 zeker weer van de partij. Onderstaande foto is tijdens het evenement afgelopen zaterdag door de fotograaf van de KNMV gemaakt. KNMV Motordag 2015

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands