Kawasaki Ninja H2 en Ninja H2R razendsnel uitverkocht

Kawasaki Ninja verkopenKawasaki heeft tijdens de Intermot Motorshow in Cologne de Ninja H2 en de Ninja H2R geïntroduceerd. De nieuwe modellen zijn inmiddels helemaal uitverkocht. De nieuwste modellen van Kawasaki stonden tijdens de Motorshow voor het eerst op de planken. Liefhebbers, fans en potentiële eigenaren kwamen massaal op de beurs af om de nieuwe modellen te bekijken én te kopen.

Binnen no-time uitverkocht

Kawasaki Ninja H2De belangstelling voor de nieuwste Kawasaki modellen was enorm en de hele productie van 2015 is inmiddels helemaal uitverkocht. Binnen enkele maanden werden de, nog te maken, modellen allemaal gereserveerd. Binnen de hele Benelux zijn de nieuwe Kawasaki’s niet meer verkrijgbaar. De beide Ninja’s van Kawasaki worden met de hand gemaakt, dus het gaat niet om een grote massaproductie. Wie de Ninja H2 wil hebben kan nog voor de productie van 2016 in de rij staan. De eerste motoren van de H2 zijn leverbaar vanaf eind augustus 2015. Wie de voorkeur geeft aan de Kawasaki Ninja H2R vist achter het net. Van dat model is maar éénmalig een gelimiteerde oplage ontwikkeld.

Nieuwe Kawasaki Ninja’s

De Ninja H2R is de nieuwste aanwinst in het Supersport segment van Kawasaki, één van de vier grootste Japanse merken. Met een vermogen van 326 pk staat de vloeistofgekoelde, viertakt viercilinderlijnmotor op eenzame hoogte. De Ninja H2R is niet geschikt voor de openbare weg en is daar ook niet toegestaan. Deze motor is alleen geschikt voor op het circuit. Daar is dit model met de aangepaste ergonomische zitpositie ook voor gemaakt. Kawasaki super chargedEen model dat wel geschikt is voor de openbare weg is de Ninja H2. Deze is met een vermogen van 210 pk juist gemaakt voor de motorrijder die sportieve ritjes wil maken op straat. De Ninja H2 is de eerste motor van het Japanse motormerk die standaard is voorzien van een quickshifter. Daarmee kan razendsnel worden geschakeld, zonder het gas terug te draaien of de koppeling te gebruiken. De Ninja H2 is voorzien van het Kawasaki River Mark. Dat logo is speciaal gereserveerd voor producten van historische betekenis. Voor de plaatsing van het logo moest de motorfietsafdeling speciaal toestemming vragen. Er zijn maar weinig modellen die dit logo dragen, dus het is een voorrecht voor de bouwers dat ze dit model mochten voorzien van het redelijk zeldzame logo. De nieuwe Ninja H2 en Ninja H2R weerspiegelen de passie van Kawasaki. Betere prestaties en het streven naar technologische superioriteit. Alles draait bij de super charged motoren om maximale acceleratie en topsnelheid dat is terug te zien in het ontwerp. De Japanners hebben goed nagedacht over de aerodynamiek en de Ninja’s zijn daarom ook in een nieuwe vorm gegoten. Met de ontwikkeling van nieuwe technologieën heeft Kawasaki met de Ninja H2 en de Ninja H2R voor flink wat opschudding gezorgd in de motorwereld. Niet voor niks waren de modellen zo snel uitverkocht.

Kawasaki één van de grootste stijgers

Afgelopen maand stond Kawasaki in de top-5 van grootste stijgers van motormerken met de meest verkochte motoren. Ten opzichte van 2014 heeft de producent in de eerste maand van dit jaar al 55 procent meer verkocht. De verkoop van de Ninja’s heeft daar ook een bijdrage in gehad. Ook op de occasionmarkt doet Kawasaki goed mee met de motorverkoop. Door de komst van de Ninja kan dat nog toenemen, want voor de nieuwe productie van de Ninja H2 die voor 2016 staat gepland staan de mensen ook al in de rij. De oude motor moet dan eerst nog wel verkocht worden. Bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl staat Kawasaki op de vierde plaats in de top-10 best verkochte merken. Dat betekent dus dat de modellen van het Japanse motormerk populair zijn en snel verkocht worden via de dienst.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands