Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl wenst je fijne feestdagen!

Het jaar 2015 is alweer bijna voorbij. Wij wensen je fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar en willen je graag nog een keer inspireren met leuke, opmerkelijke en gewoon ontzettend handige blogs van het afgelopen jaar.

ikwilvanmijnmotorfietsaf

Regelmatig een nieuwe blog

Elke week heb je onze blog kunnen lezen. We blikken graag terug met een top 5, voor het geval je er iets van gemist hebt. Lees je volgend jaar weer mee?

  1. Top-10 motorroutes van Europa Van motorroutes krijg je nooit genoeg. Dat blijkt, want dit bericht werd het afgelopen jaar het meest gelezen. Wil jij vast plannen maken voor volgend jaar? Dan moet je zeker onze top-10 van de meest spectaculaire motorroutes van Europa lezen!
  1. Wat is een caféracer en hoe kun je deze maken? Een caféracer is een populaire motor. Het is een standaard motor die is omgebouwd tot sportmodel. En caféracer ontstaat door veel te sleutelen en onderdelen te vervangen. Zo bouw je deze zelf!
  1. Motor proefrit: 10 tips Als je een andere motor koopt handel je dit niet in een half uurtje af. Natuurlijk wil je eerst een proefritje maken. We geven je in onze blog 10 tips waaraan je kunt denken als je een proefrit gaat maken.
  1. Motorkleding: leer, textiel of kevlar? Dat speciale motorkleding de beste bescherming biedt bij een val van een motor is wel bekend. Maar motorkleding is er niet alleen in leer, maar bijvoorbeeld ook van textiel. We noemen de voor- en nadelen van de verschillende materialen zodat je precies weet welke kleding bij jou past.
  1. Je motorhelm vervangen, wanneer doe je dat? Het dragen van een motorhelm is verplicht als je op je motor gaat rijden. Dat je een motorhelm moet vervangen na een val weet iedereen wel, maar dat een helm ook ongebruikt niet het eeuwige leven heeft is bij de meesten niet bekend.

We hopen dat je onze blog in 2015 met veel plezier hebt gelezen. Uiteraard kun je volgend jaar weer op onze hulp rekenen bij het verkopen van je motor en brengen we je graag de leukste verhalen en video’s.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands