Pinterest en ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl – social media
2015-05-05 09:00:47

ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl pinterestJe kunt ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl op alle social media kanalen vinden. Ook op Pinterest zijn we volop bezig om de mooiste beelden met je te delen. In april sprong één pin op ons kanaal ver boven de andere uitingen uit. Volg jij ons al?

Pinterest is een soort online prikbord. Gebruikers kunnen zich aanmelden en in alle denkbare onderwerpen foto’s en afbeeldingen vinden en op digitale borden pinnen zodat ze bewaard blijven. Je kunt je moodboards uitbreiden door afbeeldingen toe te voegen en van anderen te ‘repinnen’. Je kunt ook andere gebruikers en borden volgen.

Pinterest borden van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

We hebben op het ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl Pinterest kanaal verschillende categorieën aangemaakt om de ontelbare foto’s en afbeeldingen overzichtelijk te maken. De bijna duizend pins in negen borden worden steeds verder aangevuld met leuke, grappige, handige en mooie beelden.
In het bord Motor info kun je informatie over motoren en verschillende modellen vinden. In dat bord heeft één pin veel vertoningen gehad. De legendarische motorcollectie van Moto Guzzi die de V-Twin motoren dwars plaatste werd veel gevonden. In de laatste maand is de afbeelding meer dan 3570 keer bekeken en hij is 21 keer gerepind door andere gebruikers op Pinterest.
Moto Guzzi Pinterest
Wil jij ook alles op het gebied van motoren op één plek verzamelen? Meld je dan aan op Pinterest en volg ons ook!


Delen

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend je gegevens in.

Ik weet mijn kenteken niet

Reacties (0)


  • Plaats een reactie

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands