5 redenen om naar de MOTORbeurs Utrecht te gaan
2017-01-05 09:36:56

motorbeurs utrechtHet aftellen is begonnen. De MOTORbeurs Utrecht is hét evenement waar veel motorrijders en -liefhebbers jaarlijks naar uitkijken. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl, zelf ook aanwezig op de beurs, heeft een top-5 redenen gemaakt om naar de motorbeurs te gaan.

Van 23 tot en met 26 februari 2017 kun je je in de Jaarbeurs in Utrecht weer vergapen aan de nieuwste motoren, kun je shoppen tot je er bij neervalt, kun je kijken naar vette stunts en kun je je over alles wat maar met motoren en motorrijden te maken heeft laten informeren. Kortom: er is genoeg te doen! In deze blog lees je de meest genoemde redenen om naar de MOTORbeurs Utrecht te gaan.
 
  1. Om de nieuwste motoren te spotten
De importeurs van de grootste motormerken verzamelen zich elk jaar op de MOTORbeurs om de nieuwste en meest populaire motoren tentoon te stellen. Je kunt ze aanraken, je mag er op zitten en regelmatig wordt er ergens een motor gestart om het geluid door de hal te laten galmen. Dat trekt altijd veel bekijks. Staat jouw droommotor op de beurs? Dan is dit een mooi moment om hem van dichtbij te bekijken.
 
Kawasaki Ninja
 
  1. Om te vieren dat het nieuwe seizoen begint
Voor motorrijders begint het motorseizoen na de MOTORbeurs Utrecht. Het is een moment waarop veel motorrijders zitten te wachten. Om helemaal in de stemming te komen voor het nieuwe seizoen brengen veel mensen eind februari standaard een bezoekje aan de Jaarbeurs.
 
  1. Omdat er altijd interessante aanbiedingen zijn
Als je een willekeurige bezoeker vraagt wat hij op zijn lijstje heeft staan hoor je in de meeste gevallen motorkleding of een helm. Doordat er zoveel aanbieders op één plek zijn hebben bezoekers snel inzicht in het aanbod en profiteren ze vaak van interessante aanbiedingen. Veel motorzaken hebben kleding uit de oude collectie mee en de prijzen daarvan zijn vaak scherper dan die van de nieuwste collectie. De MOTORbeurs Utrecht is dus de ideale plek om je uitrusting weer up-to-date te maken voor het nieuwe motorseizoen.
 
motorpak
 
  1. Om je te oriënteren
Er zijn ook veel bezoekers die komend weekend naar de Jaarbeurs gaan, maar niet een concreet lijstje hebben. Zij willen zich oriënteren en laten informeren over een andere motor, een motorvakantie, een lidmaatschap bij de KNMV of bijvoorbeeld over de dienstverlening van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Want ook wij zijn dit jaar weer aanwezig op de MOTORbeurs. Motorbeurs Utrecht is dé plek waar alles samenkomt. Het ideale moment om te vergelijken en rond te shoppen.
 
  1. Omdat het leuk  is
De Motorbeurs Utrecht wordt door veel motorrijders en -liefhebbers beschouwd als een dagje uit. Ze komen naar de beurs omdat het leuk is. Een gericht doel hoeft er ook niet te zijn. Een beetje rondkijken, misschien iets kopen en over motoren praten. Zolang het maar gezellig is.
 
Voor ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is deelname aan de beurs een traditie geworden. Je kunt je als bezoeker laten informeren over onze dienstverlening en ook dit jaar hebben we een vette actie voor je opgezet. Als je tijdens de MOTORbeurs met onze motorbabes op de foto gaat en je foto met de hashtag #ikwilvanmijnmotorfietsaf op social media deelt, maak je kans op twee VIP-tickets voor de TT Assen, met uitzicht vanaf het VIP-dek van de gloednieuwe Haarbochttribune! De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons. Je kunt ons vinden in hal 8, stand C060.
 
motorbeurs
 


Delen

Reacties (0)


  • Plaats een reactie

select your vehicle.

Nederlands Deutsch Vlaams Français
Nederlands Deutsch Vlaams Français
Nederlands