Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl wenst je fijne feestdagen!
2014-12-25 09:00:42

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nlHet team van Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl wenst je fijne kerstdagen en een goed en gelukkig 2015 met veel veilige kilometers. 

Met de jaarwisseling in zicht kijken wij alvast terug op een geslaagd jaar. Als ook jij in 2014 gebruik hebt gemaakt van onze gratis dienstverlening, dan willen we je hier graag voor bedanken. Dat is niet het enige wat het afgelopen jaar tot een mooi jaar heeft gemaakt. In de motorbranche werden er nieuwe mijlpalen behaald door motorproducenten als Honda en Ducati en het zachte weer heeft er mede aan bijgedragen dat de verkoopcijfers van nieuwe motoren is gestegen. Daarnaast konden motorrijders nog nooit eerder zo lang door rijden als dit jaar. Het zijn slechts enkele berichten waar wij je het afgelopen jaar met veel plezier van op de hoogte hebben gehouden.
We wensen je fijne feestdagen en een knetterende jaarwisseling en hopen je ook in 2015 weer het laatste nieuws op motorgebied te mogen brengen. Uiteraard staan we eveneens in het nieuwe jaar zeven dagen per week voor je klaar als jij je motor-, brom- of snorfiets wil verkopen.
Kerst Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl


Delen

Motor verkopen?

We helpen je graag. Voer je kenteken in:

Of kies handmatig het merk en model

Reacties (0)


  • Plaats een reactie

select your vehicle.

Nederlands Deutsch Vlaams Français
Nederlands Deutsch Vlaams Français
Nederlands